galleri/ucm6202-front

Grandstream UCM-6200 sarja

CM6200-sarja UCM6200 sarjan IP-keskus tuo yritystason ääni-, video-, data- ja mobilty-ominaisuudet pienille ja keskisuurille yrityksille . UCM6200 sarja on helppo ja nopea asentaa, sekä hallita selaimella. UCM6200-puhelinkeskukseen voit liittää puhelut, videopuhelut, videoneuvottelut, videovalvonnan. Voit hallita toimintoja paikanpäällä tai etänä. Turvallinen ja luotettava UCM6200 sarja tarjoaa yritystason ominaisuuksia pk-yrityksille ennennäkemättömään hintaluokkaan ilman lisenssimaksuja , maksu-per-ominaisuus, tai muita toistuvia maksuja, jotka saattavat kohota käyttäjämääristä riippuen tuhansiin euroihin.

Tässä tärkeimpiä ominaisuuksia:

·  turvallinen, hakkeroinnin estämiseksi keskus katkaisee yhteyden siihen ip-osoitteeseen, josta on yritetty ottaa yhteyttä 5 kertaa väärillä tunnuksilla.

·  voidaan laittaa useita trunkkeja

·  aukiolotiedotteet

  · IVR

·  vastaajat käyttäjille

·  puhelunpoiminta

·  soitonsiirrot

·  alaliittymän aktiivisuus/onko varattu, vai vapaana

·  pöytäpuhelin ja mobiililaite samalla puhelinnumerolla

·  videovalvonta, esim kamera valvoo oviaukkoa, ja vaihteenhoitaja saa videokuvan puhelimeen, kun joku tulee ovelle ja voi avata oven. Muita mahdollisuuksia myös.

·  ovipuhelinliitäntä

·  Integroitu 2/4/8/16 PSTN FXO porttia, 2 analogista puhelin -FXS porttia, ja jopa 50 SIP porttia. Gigabit verkkoliitäntä, jossa on integroitu PoE, USB, SD; integroitu NAT-reititin, jossa edistyksellinen QoS tuki (vain UCM6202 )

·  jopa 60 samanaikaista puhelua ja 32 konferenssin osallistujaa.