galleri/gds3710
galleri/gds-in-wall-kit-1

GDS3170 ovivideopuhelin

GDS3710 on IP-videojärjestelmä, joka toimii myös teräväpiirtoisena IP-valvontakamerana ja IP-sisäpuhelimena, joka tarjoaa kaikkien kokoisten rakennusten käytön ja turvallisuuden valvontaa.

GDS3710 on IP-video-ovipuhelinjärjestelmä, joka toimii myös teräväpiirtoisena IP-valvontakamerana ja IP-sisäpuhelimena, joka tarjoaa kaikkien kokoisten rakennusten käytön ja turvallisuuden valvontaa. Tämä tehokas IP Video-ovipuhelinjärjestelmä tarjoaa 180 asteen videon katselukulman seinästä seinäpintaan. Siinä on sisäänrakennettu RFID-sirunlukija turvalliseen avaimettomaan sisäänpääsyyn, sisäänrakennettu kamera, mikrofoni ja kaiutin, toimii kuulutuspuhelimena, ja se voidaan integroida olemassa oleviin turvalaitteisiin (GDS3710 tukee hälytys in- ja out). Oven avaaminen tapahtuu syöttämällä PIN-koodi, pyyhkäisemällä RFID-korttia tai niiden yhdistelmää tai painamalla summeria, jolloin hälytys menee puhelimeen.

GDS-3710 käyttää SIP/VoIP-tekniikkaa, jolla voit tallentaa on 2-way audio- ja videotiedostot, ja jotka voidaan ladata suoraan älypuhelimiin, SIP-päätepisteisiin ja GDS-hallintaohjelmistoon. GDS3710:ssä on integroitu PoE-järjestelmä helppoon asennukseen, kirkkaat LED-valot, liiketunnistin, valaistuksen mukaan säätyvä kuva ja paljon muuta. GDS3710: n, Grandstreamin GXP21xx IP -puhelinten, GXV-videopuhelinten, GS-Wave -mobiilisovellusten ja GVR350x NVR -tuotteiden (videotallennin) yhdistelmä tarjoaa täydellisen ratkaisun kulunvalvontaan, videosisäpuhelimeen ja turvatallennustarpeisiin.

Info

Tämä tehokas IP Video-ovijärjestelmä tarjoaa 180 asteen videon katselukulman seinästä seinäpintaan. Siinä on sisäänrakennettu RFID-sirunlukija turvalliseen avaimettomaan sisäänpääsyyn, sisäänrakennettu kamera, mikrofoni ja kaiutin, toimii kuulutuspuhelimena, ja se voidaan integroida olemassa oleviin turvalaitteisiin (GDS3710 tukee hälytys in- ja out).

Voidaan liittää jo olemassaolevaan sähkölukkoon. Lataa Grandstreamin ilmainen hallintaohjelmisto, GDS Manager, jolla pystyt lukemaan/asettamaan RFID-kortin tiedot, katsomaan videolähetykset ja voit hallita täysin itse laitetta. GDS3710 tarjoaa erittäin hyvän suorituskyvyn kaikissa valaistusolosuhteissa. Kehittynyt kuvasensoriprosessori (ISP) tarjoaa 1080p FHD -videotarkkuutta.

Info2

Siinä on SIP / VoIP-tekniikka, jossa on 2-way audio- ja videotiedostot, jotka voidaan ladata suoraan älypuhelimiin, SIP-päätepisteisiin ja GDS-hallintaohjelmistoon. GDS3710:ssä on integroitu PoE-järjestelmä helppoon asennukseen, kirkkaat LED-valot, liiketunnistin, valaistuksen mukaan säätyvä kuva ja paljon muuta. GDS3710: n, Grandstreamin GXP21xx IP -puhelinten, GXV-videopuhelinten, GS-Wave -mobiilisovellusten ja GVR350x NVR -tuotteiden (videotallennin) yhdistelmä tarjoaa täydellisen ratkaisun kulunvalvontaan, videosisäpuhelimeen ja turvatallennustarpeisiin.